Fysioterapi med hjärtat

 

Jag heter Milla Lind och bor i Högfors. 
Mina kundskaper inom fysioterapi är förstörningar inom rörelse- och stödjeorganen, funktionsstörningar i käksystemet, bäckenbottens fysioterapi, fysioterapi för migren, huvudvärk, smärta och värk, fysioterapi för ryttare, neurologisk fysioterapi samt PhysioPilates.
Jag utbildar mig regelbundet. Under det senaste året har jag bl.a tagit examen i fysioterapeutternas direktmottagning, MDT-utbildningen samt deltagit i årsliga seminarium åt fysioterapeuter för bäckenbotten.
I januari 2018 startade jag den 2,5 åriga OMT utbildingen. 

 

gallery/millal1

Kontakta mig

Nimi / Namn  
Sähköposti / E-post  
Viesti / Meddelande  

Fysioterapi även utan remiss

Till fysioterapeutens direktmottagning kan du vända dig till utan remiss av läkaren. Fysioterapeuten, som utbildats inom direktmottagning till fysioterapeuter, gör en fysioterapeutisk undersökning och påbörjar vården genast. Vid oklara fall kontaktas läkaren eller skickas patienten vidare för fortsatta undersökningar.

Mottagning

I Esbo Centrum, Entresse shoppingcenter.

 

Du får tag på mig via kontaktbladet bredvid, eller via telefon

040-7258795.