gallery/millal1

Fysioterapi med hjärtat

 

Jag heter Milla Lind och är fysioterapeut (OMT, MDT) och PhysioPilates- instruktör. 
 
Mina kundskaper inom fysioterapi är förstörningar inom rörelse- och stödjeorganen, funktionsstörningar i käksystemet, bäckenbottens fysioterapi, fysioterapi för migren, huvudvärk, smärta och värk, fysioterapi för ryttare, neurologisk fysioterapi samt PhysioPilates.
 
Jag utbildar mig regelbundet och deltar årligen i utbildningar inom rörelse- och stödjeorgans fysioterapi samt bäckenbottens fysioterapi.
 
 

Kontakta mig

Nimi / Namn  
Sähköposti / E-post  
Viesti / Meddelande  

Mottagning och tidsbeställning

Jag tar emot i Fysios Hagalund. Du befinner oss på Spektri Businesspark Kvintti, Skogsjungfrugränden 12.
 
Tidsbeställning via nätet 
eller per telefon: 010 237 700