Fysioterapi med hjärtat

 

Jag heter Milla Lind och bor i Högfors. Jag är fysioterapeut och PhysioPilates- instruktör. 
Mina kundskaper inom fysioterapi är förstörningar inom rörelse- och stödjeorganen, funktionsstörningar i käksystemet, bäckenbottens fysioterapi, fysioterapi för migren, huvudvärk, smärta och värk, fysioterapi för ryttare, neurologisk fysioterapi samt PhysioPilates.
 
För mig är individen viktigast. Jag behandlar inte endast sjuka handen eller huvudet, jag behandlar individen i helhet.

 

Jag utbildar mig regelbundet. Under det senaste året har jag utfört två längre utbildningar inom fysioterapi för rörelse- och stödjeorganen samt deltagit i årsliga seminarium åt fysioterapeuter för bäckenbotten.
I januari 2018 startade jag den 2,5 åriga OMT utbildingen. 

 

 
gallery/millal1

Kontakta mig

Nimi / Namn  
Sähköposti / E-post  
Viesti / Meddelande  

Mottagning och tidsbeställning

Jag tar emot i Otnäs på Fysios, Skogsmansgränden 3 (2.våningen i samma byggnad med Yrkeshögskolan Laurea).
 
Tidsbeställning via nätet

 

Telefon: 010 237 700